Bedrijfstrajecten op maat


Ontgrendel het unieke potentieel van jouw bedrijf met onze persoonlijke en op maat gemaakte bedrijfstrajecten!


Bij Rechtop Rechtuit begrijpen we dat elk bedrijf of organisatie uniek is. Daarom gaan we graag rechtstreeks met jou en je team aan de slag. Samen spelen jullie een cruciale rol bij het bepalen van de identiteit van je onderneming en hoe deze wordt ervaren door je klanten.
Een waaier aan mogelijkheden waaruit jij kan kiezen ...

We geven jou de juiste inzichten, leren je de vaardigheden en bieden de nodige ruggensteun om de huidige en gewenste identiteit en het imago van je bedrijf met elkaar in lijn te brengen.


Een greep uit ons aanbod:


 • Quick scan van je online uitstraling en communicatie
  Snelle analyse van de manier waarop je bedrijf of organisatie nu online overkomt in woord en beeld en aanbevelingen hoe je dit eenvoudig kan optimaliseren.

 • Interne audit van je huidige identiteit
  Teamsessie(s) met jou en je team om de huidige en de gewenste identiteit van de bedrijf in kaart te brengen en op korte tijd interne oplossingen uit te werken om die met elkaar in lijn te krijgen. 

 • Klantenonderzoek van je imago
  Bevraging bij je (potentiële) klanten om een goed beeld te krijgen van je imago.

 • SWOT-analyse van je identiteit en imago
  Inzicht verwerven in je sterke punten en kansen grijpen om je bedrijf als sterk merk op de kaart te zetten.

 • Strategie en actieplan
  Samen met je team een gedragen strategie en haalbaar actieplan uitwerken om je gewenste identiteit in lijn te brengen met het gedroomde imago.

 • Visuele identiteit
  Vormgeving van een sterke visuele identiteit zodat je herkenbaar en geloofwaardig overkomt.

 • Heldere boodschappen
  Moeilijke content vertalen in heldere en bevattelijke teksten.

 • Eenvoudige communicatieplanning
  Opzetten van een strak communicatieplan en gemakkelijk een constante informatiestroom op gang brengen waarmee je zichtbaar wordt en blijft.

 • Reputatiemanagement
  Bewaken van het online imago van je bedrijf zodat je de controle houdt.

 • Uitstraling en zelfvertrouwen
  Werk maken van je charismatisch zelfvertrouwen zodat je als leidinggevende sterk in je schoenen staat.

 • Mindset building
  Creëren van een positieve succesmindset waarmee je je bedrijf als sterk merk profileert en aanstuurt.

 • Stressmanagement
  Stress op de werkvloer verminderen en je bedrijf op een ontspannen manier leiden zodat je verbonden, gemotiveerde en betrokken medewerkers krijgt en houdt.

 • En nog zoveel meer ...


Of het nu gaat om individuele coachingtrajecten of de begeleiding van je team, wij staan voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring achterhalen we snel hoe we jou op het juiste pad kunnen zetten. Met onze praktische benadering geven we je net dat zetje dat je nodig hebt om in actie te komen.


Bij ons draait alles om maatwerk. We begrijpen dat elke vraag uniek is, aangepast aan de specifieke behoeften van elke ondernemer. Daarom komen we graag naar jou toe voor begeleiding die perfect past bij de noden van jouw en je bedrijf.


Voordat we aan een traject opstarten, stellen we een duidelijke offerte op, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Waar wacht je nog op?


Ontdek hoe onze persoonlijke bedrijfstrajecten op maat jou en je bedrijf kunnen helpen groeien.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en maak kennis met de kracht van maatwerkconsultancy.

Rechtop & Rechtuit-methode

De identiteit en het imago van een bedrijf worden in belangrijke mate bepaald door de mensen die aan het roer staan. Bedrijfsleiders en leidinggevenden zijn zich hiervan te weinig bewust.

Als de doelstellingen van hun bedrijf te ver weggegroeid zijn van hun eigen authenticiteit, waarden en toekomst-dromen, leidt dit onvermijdelijk tot stress, frustraties, organisatieproblemen, burn-out en noem maar op.


Daarom ontwikkelden we onze unieke Rechtop & Rechtuit-methode als aanvullende persoonlijke ondersteuning voor de leidinggevenden bij wie we bedrijfstrajecten, -opleidingen en/of -teamdagen organiseren en begeleiden. Onze methode helpt ondernemers (en hun teams) om vanuit hun eigen authenticiteit en met een positieve succesmindset hun bedrijf als sterk merk te profileren.


Werkgevers die alles goed voor elkaar hebben en hun bedrijf op een stressvrije en enthousiaste manier aansturen, maken gemotiveerde en betrokken medewerkers. Dit draagt in sterke mate bij aan het succes van de onderneming.

Volledige methode bekijken?
Beweeg dan even over de video  zodat de bedieningselementen verschijnen.