Teamdagen en workshops


Breng de gewenste identiteit van jouw bedrijf tot leven met onze inspirerende teamdagen en workshops!


Wij staan klaar om jou en jouw team te ondersteunen bij het verfijnen van de identiteit van je bedrijf waarbij we de focus op de kernwaarden van jouw merk behouden. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de unieke eigenschappen die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie en creëren we een krachtige en consistente bedrijfsidentiteit die een blijvende indruk maakt op jouw klanten.

Onze sessies zijn interactief en stimuleren creatieve gesprekstechnieken, waardoor jouw team volop de kans krijgt om deel te nemen aan het denkproces. Tijdens de sessies werken we samen om doelen en waarden te definiëren, een opvallende visuele identiteit te ontwikkelen en de juiste verhalen te creëren die jouw bedrijf laten uitblinken.


Laat onze teamsessies jouw team helpen om de gewenste identiteit van jouw bedrijf te realiseren, zodat je op een positieve en consistente manier kunt communiceren met jouw doelgroepen. We stemmen onze sessies af op jouw specifieke wensen en behoeften. Bovendien ontvang je na elke sessie duidelijke actiepunten waarmee je direct zelf aan de slag kan.


Drie exclusieve teampakketten

Bouw een winnende identiteit en versterk je imago met onze keuze uit drie exclusieve pakketten:

Zilver, Goud en Platina!


Of je nu een ondernemer bent die naar een hoger niveau wil groeien of jouw bedrijfsimago naar nieuwe hoogten wilt tillen, wij hebben het juiste pakket voor jou. Elk van onze formules geeft je onderneming een boost en stelt jou en je team in staat belangrijke stappen voorwaarts te zetten.


Kies het pakket dat het beste bij jou en jouw bedrijf past en maak je klaar voor een stevige energieboost. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze formules jouw onderneming naar buitengewone prestaties kunnen leiden.

    Zilver


Kies voor ons Zilveren pakket en ontdek hoe je de identiteit van je bedrijf samen met je team krachtig kan vormgeven.


Met een kort begeleidingstraject op een locatie naar jouw keuze, zetten we samen met je team de krijtlijnen uit naar de gewenste identiteit van je onderneming.


 • voorbereidend intakegesprek
 • volledige dag begeleiding van je team op locatie
 • actieplanning

    Goud


Ga voor ons Gouden pakket en versterk niet alleen de identiteit van je onderneming, maar werk ook de fundamenten uit voor een steviger imago.


Met intensieve coaching en strategische workshops op maat van je bedrijf zetten we samen grote stappen voorwaarts.


 • voorbereidende interviews
 • 2 volledige dagen workshops met je team op locatie
 • actieplanning

    Platina


Voor de ultieme impact is er ons Platina pakket. Met dit exclusieve programma tillen we de identiteit en het imago van je onderneming naar nieuwe hoogten.

Met persoonlijke begeleiding, een VIP-tweedaagse met je team en een uitgebalanceerd nazorgtraject geven we je onderneming zuurstof om er volop tegenaan te gaan. 


 • voorbereidende interviews en audit
 • VIP-tweedaagse met je team
 • rapportage
 • actieplanning
 • kort nazorgtraject

Tijd voor actie!


Ontdek hoe onze teamsessies jouw bedrijf kunnen laten schitteren en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!