Opleidingen


Ontdek de krachtige mogelijkheden om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen, of je nu een enthousiaste starter bent of een gevestigde ondernemer.


Bij ons ben je aan het juiste adres voor frisse ideeën en strategieën om jouw bedrijf of organisatie stevig op de kaart te zetten. We werken met drie opleidingsformules:

  • Basisaanbod in ons trainingscentrum in Drongen (voor kleine groepen tot 10 personen) of op een locatie naar keuze.
  • Communicatieopleidingen op maat van jouw bedrijf.
  • Online opleidingen (start najaar 2023).


Ons basisaanbod vullen we regelmatig aan.
Toppers zijn:

  • Een sprankelende start van jouw bedrijf, met een flitsend plan van aanpak: onmisbare tips en tricks om jouw basiscommunicatie te perfectioneren.
  • Leer communiceren met uitstraling, zodat je zelfverzekerd en authentiek overkomt.


In het voorjaar van 2024 lanceren een nieuwe mini-opleiding "van Visie tot Visibiliteit'.

  • Ontdek in vijf korte modules hoe je de missie, visie en kernwaarden van je bedrijf gemakkelijk zelf kan omzetten in een positieve en samenhangende visuele identiteit (logo, website, visitekaartje, folder, …).


Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer we deze inspirerende trainingen opnieuw plannen? Meld je dan nu aan via het formulier op deze pagina en ontvang een exclusieve uitnodiging.


Bij Rechtop Rechtuit werken we met kleine groepen op diverse locaties in heel Vlaanderen. Hierdoor kunnen we direct inspelen op jouw vragen en behoeften, en krijg je persoonlijke aandacht tijdens de training.


Daarnaast ontwikkelen we ook korte, op maat gemaakte opleidingen speciaal voor jouw onderneming. Zo kunnen we gericht inspelen op de unieke uitdagingen die jouw bedrijf tegenkomt.

Interesse in het boosten van jouw onderneming?


Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor onze opleidingen. Samen zetten we de eerste stappen naar jouw succesverhaal.

 
 
 
 
Een sprakelende start van jouw bedrijf
Leer communiceren met uitstraling
Wat is het geheime wapen van jouw bedrijf
 
 

Aanmeldingformulier