Over ons


Conny Deneweth en Guy Bracke vormen de drijvende kracht van 'Rechtop Rechtuit'. 

Als consultants zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van de identiteit en het imago van bedrijven en organisaties.


Met onze persoonlijke betrokkenheid, strategische aanpak en creatieve oplossingen bieden we op maat gemaakte adviezen en ondersteuning om de identiteit en het imago jouw onderneming te optimaliseren.
We komen op korte termijn tot gedragen oplossingen waarmee jij en je team snel zelf aan de slag kunnen.


We paste onze methodieken in de afgelopen jaren met succes toe zowel in kleine familiebedrijven als in grote organisaties.

Guy Bracke

| consultant optimalisatie identiteit en imago
| expert mental & mindsetcoaching

De eerste 20 jaar van mijn carrière werkte ik in multinationals waar ik het reilen en zeilen van bedrijven, hun leidinggevenden en medewerkers op alle niveaus doorgrondde.


Parallel specialiseerde ik me in binnen- en buitenland in coachingtechnieken. 

Sinds 2012 run ik in Gent een succesvolle coaching-praktijk. Daar hielp en help ik honderden tevreden coachees om om hun doelstellingen te halen inzake persoonlijke groei en ontwikkeling.


Als ervaring mental coach met een degelijke bedrijfsachtergrond spitste ik me toe op trajecten business succes voor ondernemers. Hierbij focus ik me op een goede balans tussen mentaal welzijn en zakelijk succes.


Sinds 2021 ben ik de drijvende kracht van Mindset Builders, een consultancybureau dat ik samen met Conny oprichtte. Nu zet ik de schouders volop onder Rechtop Rechtuit, de bedrijfspijler van Mindset Builders. Ik begeleid ondernemers en leidinggevenden om de dromen voor hun bedrijf te vertalen in concrete doelen en hier gestaag naar toe te werken. Focus, uitstraling en stressbeheersing vormen speerpunten in mijn werk. Deze elementen dragen namelijk in belangrijke mate bij aan de identiteit en de uitstraling van een onderneming.

Dit zegt Conny over Guy

“Guy is een inspirerende en erg gedreven mental en mindsetcoach. Door zijn jarenlange ervaring in de bedrijfswereld en zijn sterke mensgerichtheid ziet hij snel de kansen en het groeipotentieel van mensen.
Met zijn enthousiasme en warme persoonlijkheid zet Guy mensen in hun kracht. Dit werkt erg aanstekelijk. Hij geeft bedrijfsleiders én hun team een energieboost om er voluit voor te gaan."Dit zeggen ondernemers over Guy

"Met het coachingtraject stressbeheersing bracht Guy de rust terug in onze onderneming. Hiermee zetten we samen een belangrijke stap naar onze gewenste identiteit."
PVDB uit W.


"Nooit gedacht dat mindsetcoaching toch iets voor mij zou zijn. Dank je wel voor de rust die je me teruggaf. Heerlijk."

DC uit D. 


"Even laten weten dat ik eindelijk een nieuwe stap in mijn carrière durfde zetten. Voortaan is de sky the limit!"

KS uit B.


"Gelukt! Geen podiumvrees meer en twee nieuwe klanten erbij na mijn bedrijfspresentatie van vorige week."

EVW uit E.


Conny Deneweth

| consultant optimalisatie identiteit en imago

| expert communicatie en begeleiden van teams

Ruim 30 jaar begeleid ik overheden en bedrijven als communicatieconsultant en teamcoach.


Sinds 2010 leid ik samen met een collega een succesvol communicatiebureau. Interne en externe audits, toekomstplannen omzetten in concrete communicatietrajecten, moeilijke boodschappen vertalen in bevattelijke teksten en presentaties, teams op het goede spoor zetten en begeleiden zijn mijn sterke troeven.


In 2021 richtte ik samen met Guy Mindset Builders op, waarvan Rechtop Rechtuit de pijler voor ondernemers is.
Met Rechtop Rechtuit richt ik mij als consultant en communicatie-expert specifiek op het opbouwen en moderniseren van een herkenbare identiteit en het optimaliseren van het imago van bedrijven en organisaties.

Ik ondersteun leidinggevenden om de bindkracht in hun team te versterken en effectieve, gedragen communicatiestrategieën met concrete actieplannen te ontwikkelen én uit te voeren. Want met een sterke identiteit groeit de geloofwaardigheid van een onderneming. 


Dit zegt Guy over Conny

“Omgaan met mensen zit Conny in het bloed. Als consultant zet ze zich met een onvermoeibaar drive in om het beste in mensen naar boven te halen, om hen als individu en/of als team vlot te laten functioneren en te doen schitteren in de glansrol die ze willen vertolken.

Conny benadert je discreet maar volhardend en houdt jou in je waarde. Ze neemt je stap voor stap mee naar je gewenste doel en naar het succes waarvan je nog niet durfde dromen.”


Dit zeggen ondernemers over Conny

"Dank je voor de hulp bij het opstellen van mijn bedrijfsplan. De sessies met mijn team hielpen me enorm bij de uitwerking van ons actieplan."

VS uit A. - bedrijf in de hulp- en veiligheidssector


"Conny en haar team van Rechtop Rechtuit speelden kort op de bal, stelden zich flexibel en proactief op en boden hands-on ondersteuning om de communicatiestrategie van onze organisatie te herdenken."
KV uit B. - instituut voor wetenschappen en kunst


"Bedankt voor je inzet en de energie die je ons gaf. Het heeft ons allen zeker deugd gedaan en we zijn bereid om een nieuwe start met ons bedrijf te maken dankzij jou".
ML uit D. - familiebedrijf in de textielsector


"Jouw quick scan van mijn communicatie was een echte eye-opener. Ik begrijp nu pas waarom ik slechts op één segment van mijn onderneming klanten haalde."
GL uit G. - coachingpraktijk 


"Dankzij jouw tips stond mijn social mediaplan voor de komende maand in een mum van tijd op punt."
BG uit O. - dienstverlenend bedrijf