ONTDEK ONS AANBOD

Visuele identiteit

De visuele identiteit van je bedrijf is een krachtig instrument om je bedrijfspersoonlijkheid te uiten. Als ondernemer kom je sterk en geloofwaardig over als alle vormen van communicatie in lijn ligt met je bedrijfspersoonlijkheid, als alles uitstraalt wie je bent en met je bedrijf wil zijn.

Bij ons kan je terecht voor alle aspecten van je visuele identiteit: van logo en primaire gedrukte middelen voor een goede eerste indruk tot website en doorgedreven toepassingen in en om je bedrijf (gevel, interieur, wagenpark, ...). We coachen en ondersteunen zelfstandige ondernemers die graag alles zelf uitwerken. En wil je specifieke onderdelen toch liever uitbesteden? Dan staan we klaar om het snel en professioneel van je over te nemen.  Je bent herkenbaar, onderscheidt je van je concurrenten en ademt eenheid en evenwicht uit.


 1. Logo en huisstijl:
  ontwerpen en restylen van je logo en basishuisstijl (kleur, lettertype, vormgeving)
 2. Website:
  redactie, vormgeving en/of programmeren van jouw online businesskaart
 3. Eenvoudige basiscommunicatiemiddelen:
  opmaak van enkele primaire middelen voor een goede eerste indruk
 4. Doorgedreven visuele identiteit:
  ontwerpen en implementeren van je volledige visuele identiteit op elke gewenste drager

01

Logo en huisstijl

Wil je jouw bedrijf een herkenbare uitstraling geven? Ons team van creatieve experts staat klaar om een uniek logo en een samenhangende basishuisstijl te ontwikkelen.


Van een opvallend logo-ontwerp tot een consistente huisstijl die jouw merkidentiteit versterkt, wij zorgen ervoor dat je je met  jouw visuele uitstraling onderscheidt van je concurrenten.

02

Website

Op zoek naar een online businesskaart die jouw bedrijf perfect weerspiegelt? Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Of je nu alleen even een steuntje nodig hebt bij de redactie van je teksten of de vormgeving van een informatieve website of je wil je volledige website uitbesteden. Wij brengen jouw online aanwezigheid tot leven.

03

Eenvoudige basis-communicatiemiddelen

Wil je jouw merk consistent presenteren op al je primaire communicatiemiddelen?  Wij zetten je graag met raad en daad op weg. Je kan bij ons even je licht opsteken of onderdelen uitbesteden zoals redactie en vormgeving. 

Onze ontwerpers creëren professionele visitekaartjes, folders en social mediaheaders die naadloos aansluiten bij jouw logo en huisstijl. Zo maak je altijd een goede eerste indruk, zowel offline als online.

04

Doorgedreven visuele identiteit

Tijd om je bedrijf tot in de kleinste details te laten opvallen? Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerpen en implementeren van een doorgedreven visuele identiteit op alle mogelijke middelen, van gevelbelettering tot interieurdecoratie en wagenpark.


Met oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw merk overal herkenbaar is en een blijvende indruk achterlaat.

Laten we samen aan de toekomst van jou en je bedrijf bouwen!

unsplash