ONTDEK ONS AANBOD

Doelrealisatie

Als ondernemer wil je je het liefst doen waar je goed in bent en hierin succesvol worden. Je strategie omzetten in concrete doelen en ambitieuze én haalbare actieplannen en hier gestaag naar toewerken. Dit maakt van je bedrijf een succesnummer!

Met onze eenvoudige tools bescherm je je positieve reputatie en ruim je knelpunten in je planning tijdig op zodat je de vaart in je bedrijf houdt.


 1. Doelen stellen:
  workshops en trainingen doelrealisatie
 2. Actieplanning:
  workshops en teamdagen waarmee je écht in actie komt
 3. Reputatiemanagement:
  trainingen voor het beschermen van je positieve reputatie
 4. Meten is weten:
  evaluatietechnieken om de vaart in je acties te houden

01

Doelen stellen

Wil je vanuit je strategisch plan heldere doelen formuleren en ze effectief nastreven? Onze workshops en trainingen in doelrealisatie helpen je bij het stellen van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden doelstellingen.


Leer hoe je jouw strategische visie vertaalt naar concrete doelen die richting geven aan je acties en je naar succes leiden. 

02

Actieplanning

Op zoek naar een ambitieuze én  haalbare aanpak om je doelen te bereiken? Onze workshops en teamdagen in actieplanning bieden praktische tools en technieken om je doelstellingen om te zetten in concrete actieplannen.

Leer hoe je prioriteiten stelt, taken toewijst, deadlines beheert en obstakels overwint, zodat je meteen met concrete en gedragen actieplannen aan de slag kan en gestaag voortgang boekt.

03

Reputatiemanagement

Wil je jouw reputatie proactief beheren en versterken? Dan is een goed reputatiemanagement echt belangrijk. Wij bieden je inzicht in de belangrijkste aspecten van het opbouwen en beschermen van een positieve reputatie voor jouw organisatie.

Leer hoe je kunt anticiperen en reageren op reputatie-uitdagingen, zodat je het vertrouwen van je stakeholders behoudt en versterkt.

04

Meten is weten:
evaluatietechnieken

Benieuwd naar de effectiviteit van je actieplannen en de voortgang richting je doelen?

Met onze gerichte evaluatietechnieken en praktische interactieve sessies verzamel je waardevolle inzichten en identificeer je snel knelpunten. Zo kan je zelf of samen met je team je strategie en actieplannen gemakkelijk bijsturen en vergroot je je kans op succes.

Laten we samen aan de toekomst van jou en je bedrijf bouwen!

unsplash