ONTDEK

Ons aanbod

Rechtop Rechtuit is gespecialiseerd in de optimalisatie van de identiteit en het imago van ondernemingen en organisaties. 

Zowel als startende ondernemer of als gevestigd waarde kan je bij ons terecht. Wij wijzen je de weg om de meest uiteenlopende facetten van je bedrijfsidentiteit te (her)ontdekken en te ontwikkelen.

Zo creëren we met en voor jou een samenhangende en herkenbare eenheid die jou van je concurrenten onderscheidt


De identiteit en het imago van bedrijven bestaan uit heel wat facetten. In het filmpje op deze pagina verneem je in enkele minuten tijd:

 • uit welke onderdelen je bedrijfsidentiteit bestaat;
 • wat het belang is van een samenhangende of coherentie identiteit;
 • waarom je huidige, je gewenste identiteit en je imago met elkaar in lijn moeten liggen;
 • hoe Rechtop Rechtuit je hierbij kan helpen.


Onderdelen van je bedrijfsidentiteit
en het belang van een herkenbare samenhang.

Volledig filmpje bekijken? Beweeg dan even over de video  zodat de bedieningselementen verschijnen. Zet het geluid aan en begin bij start.

Hoe werken we samen met jou?


  • Bedrijfstrajecten specifiek afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Want elk bedrijf of organisatie is uniek.

   Daarom gaan we graag één-op-één met jou en je team aan de slag. Voor trajecten op maat van je bedrijf komen we graag naar je toe.

  • Workshops en teamdagen waarmee je snel resultaat boekt.

   Samen met je team in een mum van tijd tot werkbare oplossingen komen waaronder iedereen graag de schouders zet. Dat geeft energie! We faciliteren teamdagen en workshops op een locatie naar keuze.


  • Opleidingen in kleine groepen, gericht op specifieke onderwerpen. Met onze korte opleidingen krijg je waardevolle tips & tricks waarmee je meteen aan de slag kan. We werken met kleine groepen op locaties verspreid over Vlaanderen.

  • Gedeeltelijke of volledige overname van projecten: ons team van experten werkt nauw met jou samen om je doelstellingen te begrijpen en ze vervolgens van A tot Z uit te voeren. Vertrouw op onze expertise en focus op wat voor jou belangrijk is, terwijl wij zorgen voor de rest.

  Laten we samen aan de toekomst van jou en je bedrijf bouwen!

  unsplash