ONTDEK ONS AANBOD

Strategie

Alles start met je bedrijfspersoonlijkheid: je missie, visie en kernwaarden.

Als je je bedrijfsstrategie vervolgens vanuit je eigen authenticiteit ontwikkelt, bouw je een diepere verbinding met je doelgroep op die gebaseerd is op echtheid.

Zo blijf je dicht bij jezelf en beter in balans.

We helpen je om je bedrijf (terug) vanuit je hart vorm te geven:


 1. Missie, visie en kernwaarden:
  korte workshops 'ondernemen vanuit je hart'
 2. Huidige identiteit:
  quick scan voor snelle inzichten
 3. Gewenste identiteit en imago:
  eenvoudige interne en externe audits
 4. Strategische planning:
  beknopte krijtlijnen als basis voor concrete actieplannen

01

Workshops missie, visie en kernwaarden

Wil je een sterke identiteit of bedrijfspersoonlijkheid voor je onderneming of organisatie creëren? In onze interactieve workshops duiken we samen diep in de essentie van jouw bedrijf.

We helpen je niet alleen bij het formuleren van een krachtige missie en visie, maar ook bij het definiëren van de kernwaarden die de basis vormen van jouw identiteit.

02

Quick scan van je huidige identiteit

Wil je snel inzicht krijgen in waar jouw bedrijf staat met betrekking tot identiteit en imago? 

Onze quick scan biedt de perfecte oplossing.

We analyseren jouw huidige identiteit op een snelle, maar grondige manier en presenteren je een helder overzicht van sterke punten en mogelijkheden tot verbetering. Zo kun je direct aan de slag, versterk meteen de binding van je team(s) en je uitstraling en imago.

03

Eenvoudige interne en externe audits 

Ben je benieuwd hoe je medewerkers je bedrijf ervaren of hoe je overkomt bij je klanten en leveranciers? Dat kan via onze eenvoudige interne en externe audits.

We brengen niet alleen jouw interne organisatie en communicatie in kaart, maar kijken ook naar hoe jouw bedrijf wordt waargenomen door externe stakeholders. Wij geven je op korte termijn diepgaande inzichten voor verbetering. 


04

Strategische planning

Heb je heel wat losse ideeën voor je onderneming maar ontbreekt de rode draad door je verhaal en kom je daardoor moeilijk in actie? We helpen je bij het ontwikkelen van een strategisch plan dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en identiteit.

Met onze strategische aanpak zijn we jouw partner in het realiseren van een krachtige en consistente bedrijfsidentiteit. Hiermee zit je meteen in de startblokken voor het definiëren van concrete doelen en het uitstippelen van de juiste actiestappen

Laten we samen aan de toekomst van jou en je bedrijf bouwen!

unsplash