Nieuwsbrief 004:

Jouw bedrijfsactieplan voor 2024


Goedemorgen ondernemers en managers,


Hoeveel goede bedrijfsvoornemens voor 2023 kon je dit jaar al realiseren? Lukt het om alles in de komende 2,5 maanden nog rond te krijgen? En kan je je medewerkers motiveren om hiervoor een tandje bij te steken om de doelstellingen te halen? Dan heb je vast ook al de krijtlijnen uitgestippeld voor je bedrijfsactieplan 2024 waarin jouw ideeën én die van je team gebundeld zijn. Zo zetten jullie vanaf januari al meteen met een goede drive de schouders onder de goede voornemens en acties voor 2024.


Of toch niet?
Als ondernemers weten we allemaal dat goede voornemens voor ons bedrijf pas lukken als het hele team er achter staat en geëngageerd is om er voluit voor te gaan. Want met een positieve, verbonden bedrijfsidentiteit en een goed doordacht, gedragen actieplan bereik je zoveel meer.


Maar als manager moet je heel wat ballen tegelijk in de lucht houden om gestaag met je bedrijf vooruit te stomen. Dan vergt het al behoorlijk wat tijd en energie om alle werk voor 2023 aan te sturen en lijkt 2024 nog een verre toekomst. Zo bouwen spanningen zich op.


We merken in alle bedrijven en organisaties die met ons aan de slag gaan, dat het voor het hele team een verademing is en er heel wat stress wegvalt als:

  • bedrijfsdoelstellingen tijdig worden aangekondigd en besproken;
  • positieve ideeën en oplossingen vanuit de basis ernstig worden genomen;
  • doelstellingen worden gekoppeld aan concrete acties met verantwoordelijken en deadlines;
  • krijtlijnen voor het volgende jaar nu al vorm krijgen en duidelijk zijn.


Rechtop Rechtuit helpt ondernemingen en organisaties om hierin op korte tijd zicht te krijgen. Met onze bedrijfstrajecten en teampakketten detecteren we snel pluspunten, mogelijkheden en oplossingen voor struikelblokken.


We maken samen met jou en je team werk van een ambitieus en strak actieplan waarin iedereen zich kan vinden. Met de positieve energie die we hiermee opwekken, creëer je voor jouw bedrijf een gebonden identiteit. En dit draagt automatisch bij aan de sterker imago.


Wacht dus niet tot 2024 om over je voornemens na te denken en maak nog in 2023 even de tijd vrij om samen met je team je toekomst vorm te geven.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem dan zeker contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

Conny Deneweth en Guy Bracke
Consultants optimalisatie identiteit en imago
Rechtop Rechtuit


Abonneer je op onze nieuwsbrief

 
 
 
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van Rechtop Rechtuit.