Nieuwsbrief 003:

Optimaliseer uw bedrijfsidentiteit en -imago in 2024

 

Beste ondernemer,


Een positieve identiteit en een ijzersterk imago. Hiermee kan uw onderneming zich onderscheiden en boven de concurrentie uitstijgen. Nu is het tijd om vooruit te blikken op 2024. Met onze korte en krachtige teampakketten creëert u in een mum van tijd een ambitieus én realistisch actieplan waarmee u meteen aan de slag kan. 


In onze eerste nieuwsbrief lieten we u kennis maken met onze identiteit- en imagoworkshops, die speciaal zijn ontworpen om u en uw team te helpen uw bedrijfsidentiteit te optimaliseren.

In onze tweede nieuwsbrief gingen we dieper in op de kracht van identiteit en imago en hoe deze bouwstenen van onschatbare waarde zijn voor de versterking van uw bedrijf.


Vandaag blikken we al vooruit op 2024.
Waarvan wil u met uw team in het komende jaar werk maken?

  • Welke doelen wil u stellen?
  • Welke uitdagingen wil u aangaan?
  • Welke waarden wil u als leidraad nemen?


Rechtop Rechtuit kan u helpen om dit op korte termijn scherp te stellen zodat u in 2024 meteen met een ambitieus, concreet en realistisch actieplan aan de slag kan. Onze teampakketten en bedrijfstrajecten op maat dragen niet alleen bij aan een sterke en meer verbonden teamdynamiek, maar ook aan de optimalisatie van uw bedrijfsidentiteit en imago.
We staan klaar om u te begeleiden en samen met u een identiteit te creëren die door uw team gedragen wordt en een imago op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitsteekt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze workshops en bedrijfstrajecten.


We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een bedrijf dat opvalt en resoneert, niet alleen in 2023, maar ook in het veelbelovende jaar 2024.


Met vriendelijke groet,

Conny Deneweth en Guy Bracke
Consultants optimalisatie identiteit en imago
Rechtop Rechtuit


Abonneer je op onze nieuwsbrief

 
 
 
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van Rechtop Rechtuit.