Nieuwsbrief 001:
Wat is het geheime wapen van uw bedrijf?

 Beste ondernemer,


Wat als we u vertelden dat er een geheim wapen is dat uw bedrijf kan onderscheiden, inspireren en boven de concurrentie kan uitstijgen?
Het ligt niet in ingewikkelde strategieën of geavanceerde technologieën, maar in iets wat uniek is voor u en uw organisatie - uw identiteit en imago.

De identiteit en en het imago van u en uw medewerkers zijn de bouwstenen van uw bedrijf, de elementen die uw bedrijf uniek maken en bepalen hoe anderen het waarnemen. En nu bieden wij u de kans om deze bouwstenen te versterken en een krachtige, onderscheidende en geloofwaardige bedrijfsidentiteit te creëren die heel nauw aansluit bij wat u en uw team belangrijk vinden en samen willen uitstralen. 


Onze identiteit- en imagoworkshops: wat maakt die zo bijzonder?

Kortlopend en gemakkelijk toepasbaar. Als consultants lopen we slecht even met u mee zodat u daarna zelf gemakkelijk alleen verder kan.
In slechts enkele uren tijd begeleiden we u bij het verkennen van de kracht van uw persoonlijke authenticiteit en de waarden van uw bedrijf. Samen met uw team ontdekt u daarna tijdens interactieve één- of tweedaagse teamworkshops hoe uw bedrijf haar eigen unieke stem kan laten klinken in een wereld vol concurrentie. Want de kennis hiervoor zit in u en uw team. Wij faciliteren.


Positief en oplossingsgericht. Zo versterken we samen de bindkracht van uw team.
Van het vertalen van uw kernwaarden naar een herkenbare bedrijfsidentiteit tot het creëren van een imago dat resoneert met uw doelgroep, onze workshops bieden u praktische inzichten en concrete actieplannen om dit alles te bereiken. We geloven dat een sterke identiteit niet alleen een positief imago opbouwt, maar ook een bedrijfscultuur cultiveert die trots, betrokkenheid en resultaten bevordert.


Waarom u onze workshops niet mag missen:

  • Leer hoe uw eigen waarden en overtuigingen uw bedrijfsidentiteit kunnen vormen.
  • Ontdek met uw team hoe u samen dezelfde gewenste identiteit kan omarmen en uitdragen.
  • Zet samen met uw team en gedragen, ambitieus én haalbaar actieplan uit om uw identiteit te integreren in uw dagelijkse beslissingen en interacties.
  • Begrijp hoe een sterke bedrijfsidentiteit leidt tot een positief imago en klantloyaliteit.


Klaar om uw bedrijfsidentiteit te transformeren?

Onze workshops zijn niet alleen verbindend en leerzaam, maar ook erg inspirerend.  U zult de kracht van uw eigen authenticiteit en de collectieve waarden van uw bedrijf ontdekken en begrijpen hoe u deze kunt inzetten voor een onderscheidende identiteit en een sterk en positief imago.


Dus waar wacht u nog op?

Het is tijd om de eerste stap te zetten naar een bedrijfsidentiteit die opvalt en resoneert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze teamworkshops 'Identiteit & Imago' uw bedrijf kunnen transformeren en versterken.


Met vriendelijke groet,


Conny Deneweth en Guy Bracke
Consultants optimalisatie identiteit en imago
Rechtop Rechtuit 


Abonneer je op onze nieuwsbrief

 
 
 
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van Rechtop Rechtuit.