Over onsConny Deneweth en Guy Bracke vormen de drijvende kracht van 'Rechtop Rechtuit'.

We wijzen jou en je team de weg naar je gewenste identiteit en het gedroomde imago voor je onderneming.

Conny Deneweth

communicatiecoach | teamcoach

"Ik help je om de dromen voor je bedrijf te vertalen in een strak plan met concrete doelen met deadlines, om de juiste communicatievaardigheden en uitstraling te ontwikkelen en je teamleden op een verbindende manier met elkaar en met je klanten te leren communiceren."


Bio

Conny Deneweth begeleidt ruim 30 jaar overheden en bedrijven als communicatie- en teamcoach.

Sinds 2010 leidt ze samen met een collega een succesvol communicatiebureau. Interne en externe audits, toekomstplannen omzetten in concrete communicatietrajecten, moeilijke boodschappen omzetten in bevattelijke taal, teams op het goede spoor zetten en begeleiden zijn haar sterke troeven.


In de afgelopen jaren specialiseerde Conny zich als communicatie- en teamcoach, NLP business practitioner en hypnocoach.

In 2021 richtte ze samen met Guy Mindset Builders op, waarvan Rechtop Rechtuit de pijler voor ondernemers is.
Zo helpt ze managers en teams op persoonlijk en zakelijk vlak om vanuit hun eigen authenticiteit en kracht hun bedrijf of organisatie uit te bouwen.


Passie

“Focussen op het geluk én het succes van mensen is wat er voor mij echt toe doet in het leven. Mensen begeleiden, motiveren en verbinden staan hierbij centraal. Het is heerlijk om het zelfvertrouwen én vertrouwen te zien groeien, om mensen op alle niveaus te laten ervaren hoe het voelt om gesteund en gedragen te worden.”


Dit zegt Guy over Conny

“Omgaan met mensen zit Conny in het bloed. Als coach en erg ervaren adviseur zet ze zich met een onvermoeibaar drive in om het beste in mensen naar boven te halen, om hen als individu en/of als team vlot te laten functioneren en te doen schitteren in de glansrol die ze willen vertolken.

Conny benadert je discreet maar volhardend en houdt jou in je waarde. Ze neemt je stap voor stap mee naar je gewenste doel en naar het succes waarvan je nog niet durfde dromen.”Dit zeggen ondernemers over Conny

"Dank je voor de hulp bij het opstellen van mijn bedrijfsplan. De coachingsessies hielpen me enorm bij de uitwerking van mijn actieplan."

VS uit A.


"Bedankt voor je inzet en de energie die je ons gaf. Het heeft ons allen zeker deugd gedaan en we zijn bereid om een nieuwe start te maken dankzij jou".
ML uit D.


"Jouw quick scan van mijn online communicatie was een echte eye-opener. Ik begrijp nu pas waarom ik slechts op één segment van mijn coachingpraktijk klanten haalde."
GL uit G.


"Dankzij jouw tips stond mijn social mediaplan voor de komende maand in een mum van tijd op punt."
BG uit O.
Guy Bracke

mindsetcoach | mental coach

"Ik ondersteun jou om je bedrijf vanuit een positieve energie, met een goede focus en een krachtig leiderschap aan te sturen. Ik help je om stress en beperkende overtuigingen los te laten.

Want als je gelooft in je eigen kracht en kunnen boek je sneller het gewenste resultaat."


Bio

Guy Bracke werkte ruim 20 jaar in multinationals en doorgrondde er het reilen en zeilen van bedrijven, hun leidinggevenden en medewerkers op alle niveaus.

Parallel specialiseerde hij zich in binnen- en buitenland in NLP-technieken, hypnose en mental coaching.

Sinds 2012 runt hij in Gent een erg succesvolle praktijk als mental coach en hypnocoach. Hij hielp er al honderden tevreden cliënten om hun doelstellingen te halen inzake persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als ervaring mental coach met een degelijke bedrijfsachtergrond specialiseerde hij zich in de begeleiding van business succes en het neerzetten van puike sportprestaties.

Hij is de drijvende kracht van Mindset Builders, een coachingbedrijf dat hij samen met Conny oprichtte. Nu zet hij volop de schouders de Rechtop Rechtuit, de bedrijfspijler van Mindset Builders.


Passie

“Het is magisch om te zien hoe snel mensen met mental en mindsetcoaching hun doel bereiken en hierdoor een betere versie van zichzelf worden. Het is voor mij dan ook meer dan een job, het is een passie om mensen in hun kracht te zetten, hen op de juiste weg helpen en laten groeien tot de personen die ze echt zijn.” 


Dit zegt Conny over Guy

“Guy is een inspirerende en erg gedreven mental en mindsetcoach. Door zijn jarenlange ervaring en sterke mensgerichtheid ziet hij snel het groeipotentieel van mensen en werkt hij diep ingewortelde obstakels en overtuigingen op korte termijn weg. Hierdoor kan je volop groeien en bloeien tot de persoon die je echt wil zijn.
Het enthousiasme van Guy zet mensen in hun kracht en werkt erg aanstekelijk. Na elke sessie krijg je een energieboost en groeiend zelfvertrouwen om jouw doelstellingen met succes te realiseren.”


Dit zeggen ondernemers over Guy

"Nooit gedacht dat mindsetcoaching toch iets voor mij zou zijn. Dank je wel voor de rust die je me teruggaf. Heerlijk."

DC uit D.


"Even laten weten dat ik eindelijk een nieuwe stap in mijn carrière durfde zetten. Voortaan is de sky the limit!"

KS uit B.


"Gelukt! Geen podiumvrees meer en twee nieuwe klanten erbij na mijn bedrijfspresentatie van vorige week."

EVW uit E.